Sommarprat – Nr 12 …!

DIN tur …!

Under ett antal fredagar under sommaren har Climate for Life gett ett ”sommarprat” där vi i text har lyft fram och hyllat personer, organisationer och företag som på ett betydande sätt har skapat opinion eller gjort innovationer och konkreta insatser i klimatets tjänst!

NU i detta sommarens sista ”sommarprat” är det DIN tur!

Denna fredag hyllar vi således DIG och alla andra ClimateDoers! Som ClimateDoer tillhör DU klimatomställningens vardagshjältar! Utan ditt och och alla andras smarta val för klimatet i vardagen kommer vi aldrig att lyckas! Den samlande kraften från kollektivet av enskilda individer är helt enkelt klimatomställningens heliga graal! Ingen kan göra allt men alla kan göra något! Läs mer om din roll som en DOER för klimatet på http://climateforlife.se/vad-gor-du/

OBS! En av de mest effektiva åtgärder DU kan göra för klimatet som enskild individ är att PRATA om det! Låt därför fler ta del av CFL:s ”sommarprat” genom att DELA det i dina nätverk! CFL tackar på förhand!

Sommarprat – Nr 11 …!

Angela Merkel …!

Under ytterligare ett par fredagar ger Climate for Life ett ”sommarprat” där vi i text lyfter fram och hyllar personer, organisationer och företag som på ett betydande sätt har skapat opinion eller gjort innovationer och konkreta insatser i klimatets tjänst!

OBS! Nästa fredag 13/9 blir sista ”sommarpratet” för i år! Håll utkik! Då hyllas DU jämte alla andra ClimateDoers!

Denna fredag hyllar vi Angela Merkel, Tysklands f.d. förbundskansler! Hon är för Tysklands klimatomställning vad Elon Musk är för elbilsrevolutionen – en föregångare och ledstjärna! Hon blev som kansler i Tyskland energikanslern för hela Europa! Med det s.k. ”Energiewende” startade honTysklands uttåg ur fossilsamhället! Läs mer om energikanslern Angela Merkel på http://climateforlife.se/en-markesdag-for-tyskland-och-angela-merkel/

OBS! En av de mest effektiva åtgärder DU kan göra för klimatet som enskild individ är att PRATA om det! Låt därför fler ta del av CFL:s ”sommarprat” genom att DELA det i dina nätverk! CFL tackar på förhand!