10 st myter om klimatet …!

Climate for life avlivar myter …!

Under sommaren har Climate for Life avlivat 10 st myter om klimatet! Det underliggande budskapet till DIG! Det finns inga ursäkter för att inte bli en Doer för klimatet – en ClimateDoer! Ursäkter såsom ”Jag betyder inget”, ”Jag har inte tid”, ”Jag kan inte”, ”Jag orkar inte”, ”Jag har inget ansvar” handlar visserligen om oftast rent mänskliga reaktioner i en alltmer stressad vardag! MEN dessa ursäkter är just myter! Den tionde och sista myten publiceras idag! Det får bli avslutningen på sommarläsningen om myter och klimatet! Att den globala uppvärmningen skulle bottna i naturliga orsaker är ren och skär klimatförnekelse! Läs mer om den tionde och sista myten, ”Naturliga orsaker”, på http://climateforlife.se/sommarlasning-climate-for-life-avlivar-myter-del-10/