Mr BOND: Nu får det vara nog!

sand-head-e1442955908669[1]

Löfven/Lövin dubbelfel!

Nu kan inte Mr Bond vara tyst längre! OBS!  Vill DU veta mer om mr Bond och hans mission läs på http://climateforlife.se/inspireras-av-mr-bondnils-a-bond/. Mr Bonds reaktion: ” Först utmanar regeringen Löfven klimatavtalet i Paris genom att lättvindigt sälja av Vattenfalls brunkolstillgångar i Tyskland för fortsatt ohämmad exploatering.  Sedan visar paret Löfven/ Lövin återigen sitt förakt (förhoppningsvis oförstånd) för Parisavtalet genom att godkänna en straffskatt på solenergi.”

Den s.k. ”idiotskatten”    !

Alla solcellsanläggningar för el till privat bruk större än en viss storlek (250 kW) skall åläggas att betala energiskatt. Skall man betala skatt för den el man producerar till sig själv??? Hallå! Nu får det ändå vara nog!  Verkar som Löfven/Lövin har fått allting om bakfoten! D.v.s. dom har under den senaste tiden i handling visat att Mammon styr i första hand! Det där med miljön och den globala uppvärmningen sparar vi till kommande generationer!

Omvändelse under galgen ???

Mr Bond har dock noterat att en del tecken tyder på att Regeringen Löfven tvingas att tänka om i den här frågan! Protesterna från näringsliv, miljörörelser etc har varit unisona sedan skatten infördes för ca 2 månader sedan! Finansminister Magdalena Andersson meddelade idag onsdag 31 augusti att skatten skall ses över och att man jobbar för fullt med få ner skatten till den lägsta nivån (!?) Vad nu det betyder! I det här fallet finns det bara två alternativ – antingen skatt (oavsett nivå) eller ingen skatt!

Mr Bond om kolförsäljningen!

För att vi överhuvudtaget skall ha en chans att begränsas den globala uppvärmningen till under 2 grader måste merparten av idag kända koltillgångar stanna i marken. Punkt! Tilltaget att genom reella tunga politiska beslut utmana Parisavtalet är värre än Donald Trumps valtaktiska demagogi att bryta upp Parisavtalet, att idiotförklara alla som tar den globala uppvärmningen på allvar etc, etc. Läs mer om den tankeväckande liknelsen mellan  Löfven och Trump på http://climateforlife.se/lofven-satter-paris-avtalet-ur-spel/