Världens farligaste man !

Inte Kim Jong Un… !

Nej det är inte Nordkoreas diktator! Medeldistansrobotar över främmande territorier är hyperfarligt! MEN världens farligaste man är faktiskt Donald Trump! Ett av hans numera ökända vallöften är att avsluta f.d. president Obamas krig mot kol och kolindustrin i USA! I ett tal i Pennsylvania i samband med invigningen av en nyöppnad kolgruva höll han ett tal och avslöjade sig själv och resten av jasägarna i hans närmaste omgivning!

Enkelt – Tvätta kolet…!

Han tillämpar en retorik kring kolet och dess inverkan på den globala uppvärmningen som med råge kan kallas ”fake news”! Genom hela valrörelsenen och som president har han hela tiden pratat om ”clean coal”. Hör och häpna! Han har enligt talet uppenbarligen trott och därmed hävdat att man tvättar kolet i samband med brytningen

Clean coal =CCS …!

Det finns ett begrepp CCS, Clean Carbon Capture, i sammanhanget, men det är något helt annat! Det handlar om infångning av koldioxid efter förbränning av kolet. Denna teknologi har hittills visat sig vara science fiction och tillmäts därför liten betydelse för att stoppa den globala uppvärmningen på kort sikt.

Talet i Pennsylvania ….

Se och lyssna på delar av hans tal här https://twitter.com/IceManNYR/status/900196059984666624! OCH denne man företräder världens största och mäktigaste demokrati!!! Dessutom är USA efter Kina det land som släpper ut mest koldioxid! Ser man på utsläppen per capita ligger dock USA överlägset i topp med sina ca 20 ton CO2 per person och år (Sverige 8 ton, Kina 7 ton). Får han hållas är 2-gradersmålet från Paris i verklig fara! VÄRLDENS FARLIGASTE MAN!!!